U bent hier:   Home

Communicatie oplossingen

PR in media, op het internet, tijdens beurzen en congressen en in verkoopgesprekken. Een elevator pitch, een pakkende tekst van drie zinnen die uw bedrijf of product omschrijven, persberichten of de inhoud van uw brochure? Comverma heeft veel ervaring met het schrijven van commerciële teksten.

Naast het schrijven van teksten leggen we contacten met uitgevers en publicaties om uw berichten te plaatsen. Veel bedrijven geven de voorkeur om dit door een communicatiebedrijf te laten doen. Het doel is om uw boodschap te communiceren en los te komen van een tunnel visie die vaak ongewild is ontstaan. Voor u en uw collega’s mag volkomen duidelijk zijn wat u zegt of doet. Maar is uw boodschap begrijpbare taal voor uw klant of doelgroep? In onze communicatie oplossingen gaan wij altijd uit van de ontvangers van de boodschap.

Public Relations

Persberichten, product lancering en ander nieuws betekent vaak gratis media en aandacht voor uw bedrijf, medewerkers of producten. Comverma helpt u bij uw PR campagnes en onderhoud media relaties en klant relaties.  

SEO tekstschrijver

Hoe worden teksten geschreven die het goed doen in zoekmachines op het internet? Comverma heeft veel ervaring met het schrijven van SEO rijke teksten. Concreet met voorbeelden van teksten die we hebben geschreven laten we zien dat SEO marketing werkt. Overweegt u om op dit moment uw website te optmaliseren? We geven graag vrijblijvend advies over het schrijven van websiteteksten en u kunt ons inhuren om deze te teksten te schrijven of te modereren.

Heeft u ideeën over communicatie of wilt u graag advies omtrent een campagne? Neem vrijblijvend contact op met Comverma voor meer meer informatie over communicatie vraagstukken.

Communicatie oplossingen door Comverma

© 2013 Comverma - all rights reserved

Direct contact: +31 (0)561 47 56 98                                                            e-mail: info@comverma.com

Comverma: COMmunicatie, VERkoop & MArketing oplossingen

Comverma