U bent hier:   Home

Concept & Strategie

Communicatie, Verkoop en Marketing zijn drie disciplines die nauw met elkaar in relatie staan. Voor de meeste bedrijven geld dat communicatie, marketing en verkoop een gemeenschappelijk doel heeft: omzetstijging. Comverma helpt om de drie disciplines samen te laten komen en creëert integrale concepten. Wij gaan altijd uit van de waarde die u voor uw bedrijf en producten voor ogen heeft.

De kracht van uw onderneming hangt nauw samen met de producten of services die door uw bedrijf worden geproduceerd en de mensen die uw bedrijf, uw producten en uw services vertegenwoordigen. De waarde van uw bedrijf wordt bepaalt door uw producten, services en de mensen die voor u werken. Door bewust te zijn van de waarde van uw bedrijf, zal u bedrijf beter scoren ten opzichte van uw concurrenten, zijn uw bedrijf en producten beter zichtbaar in de markt en zullen mensen graag voor u werken. De beoogde waarde is bepalend voor de communicatie, marketing en verkoop strategie. Bijvoorbeeld, een bedrijf dat bulkgoederen verkoopt heeft u een hele andere marketing en verkoop strategie behoefte dan wanneer een bedrijf dat luxe producten vermarkt.     

Comverma helpt u bij de creatie van uw communicatie en marketing producten, zoals de strategie en het interactiemodel van uw website en de inhoud en creatie van uw brochures en productpresentaties.  Maar ook voor verkoop training en POS materiaal kunt u Comverma inschakelen. Doel is altijd om die middelen in te zetten waardoor de waarde in balans komt! Vraag vrijblijvend Comverma om advies bij de strategische ontwikkeling van uw verkoop, marketing en communicatie strategie!


Concept oplossingen door Comverma

© 2013 Comverma - all rights reserved

Direct contact: +31 (0)561 47 56 98                                                            e-mail: info@comverma.com

Comverma: COMmunicatie, VERkoop & MArketing oplossingen

Comverma